Organe asamblare Venus DSH

Atunci cand alegi sa nu mai stai intr-un oras la apartament, trebuie sa te gandesti bine inainte. Sa te muti la o casa este o alegere nu buna, ci foarte buna. Doar ca, atunci cand ai o casa a ta, ai si multe responsabilitati. Cand stai la casa trebuie sa ai grija de curte, de gradina, adica sa tunzi iarba, mai ai una alta de facut si asa se aduna sarcinile. Imi aduc aminte cand m-am mutat de la apartament la casa, prima zi a fost foarte frumoasa. A doua zi am inceput sa aranjez prin casa si dupa am rezolvat problemele cu instalatia sanitara, electrica si decorarea interiorului.

Dupa ce am terminat cu interiorul, asta a durat aproximativ o luna, am mers afara sa vad ce era de facut. Aveam in curte un fel de incapere construita din lemn pentru depozitarea lemnelor, am distrus aceasta constructie si am inceput sa vad ce mai am de facut. Aveam foarte mult de munca in curte. Am avut o gramada de gunoaie, terenul nu era drept, mai trebuia sa platesc doi oameni sa imi indrepte terenul si sa imi duca gunaoiele. Dupa ce am avut totul terminat, curtea arata urat. Am cumparat rapid iarba si am facut ceea ce trebuia sa fac. Acum arata foarte bine, dar la inceput era dezastru.

Am avut mare noroc cu casa pe care o am acum. Am platit aproximativ 20.000 de euro pentru un teren de 500 metri patrati cu o casa de aproximativ zece ani, casa este mare, nu arata bine si am investit in modificarea ei. Suma de 20.000 de euro este mare pentru unele persoane, dar eu am cumparat terenul si casa undeva aproape de un oras, doar 4km, intr-o zona frumoasa, la drumul national. Inceputul era greu, eu nu prea stiam mai nimic despre ingrijirea unei case sau ceea ce inseamna un burghiu. Acum am invatat multe, mi-am cumparat o gramada de scule. Am si aparat de sudura, doua roabe, multe unelte de gradinarit, drujba si multe altele. Multe dintre scule le-am cumparat de la venusdsh.ro, pentru ca gama lor de produse este foarte diversificata.

Eu nu m-am uitat la preturi atunci cand a venit vorba de scule, am cumparat doar produse de calitate. Nu avea rost sa platesc 20 de lei pentru o lopata si sa ma tina doar un an, asa ca, am platit o suma mult mai mare pentru o lopata de calitate. Asa am facut cu mai multe produse, adica toate. Asta dupa ce mi-am luat o teapa mare. Am platit 400 de lei pentru o drujba si dupa cateva zile facea figuri, am mers la magazinul de unde am cumparat drujba si se parea ca nu exista un service si nici garantie nu aveam. De atunci nu mai cumpar nimic de la firme no brand, apropo de magazinul Venus DSH, pe care il recomand, preturile sunt foarte bune, produsele sunt de calitate inalta.