Tei-alb-2Acum doua luni mama mea a decis sa cumpere un apartament, avand in vedere ca e divortata si ii este mult mai bine intr-un loc nou, a cumparat apartamentul si nu are timp de nimic, este atat de ocupata incat de doua luni de zile, multe dintre lucruri sunt inca ambalate. Deoarece apartamentul este destul de vechi, mai bine spus, acolo a stat doi batrani, apartamentul arata destul de urat. De o luna de zile am inceput treaba serios, bucataria este deja gata, instalatia electrica este deja refacuta, mobila noua, inlocuit gresia veche cu parchet rezistent la apa si in curand trec la baie. La baie am mult de munca deoarece vreau sa inlocuiesc totul, cada arata destul de urat, trebuie eliminata, schimbat locul wc-ului si desigur, instalat cabina de dus, wc nou si astfel sa castigam cat mai mult spatiu pe care sa-l folosim asa cum trebuie.

Geamurile au fost schimbate deoarece au fost geamuri vechi din lemn, acum sunt geamuri termopan din aluminiu. Urmeaza usile in interior care trebuie schimbate si ele. Aici este destul de greu pentru mine, da, pentru mine, deoarece eu fac modificarile in tot apartamentul, asa cum imi place mie. Am fost in toate magazinele din zona unde credeam ca gasesc usi pentru interior, dar nu prea am gasit ceva sa-mi placa. Noroc ca exista magazine online si site-uri de prezentare. Pe site-ul usi-bune.ro am gasit usi de interior din lemn masiv la cele mai bune preturi, usi din lemn de tei de la 950 de lei si usi din stejar de la 1150 lei, fiecare usa cumparata contine foaia de usa, tocul si balamalele, restul accesorilor precum manare, sticla, captuseli, pervazuri sau montajul nu este inclus. Fiecare usa primeste garantie de pana la 24 de luni.

Usile de acum sunt vechi din lemn de brad, se pot reconditiona usor, dar mai bine schimbam usile si avem totul nou, mai ales ca se doreste un apartament modern. Nu o sa spun mai multe despre usi decat ceea ce conteaza, preturile pe site-ul usi-bune.ro sunt cele mai bune de pe piata, raportat la calitatea produsului si garantiei aferente de 24 de luni.

Dintr-un apartament cu 3 camere care a costat undeva la 25.000 de euro poti sa faci un camin foarte frumos. Niciodata nu am fost tentant sa-mi cumpar un apartament pentru ca stiam ca e ciudat sa locuiesti intr-un apartament, adica sa nu poti sa-l personalizezi asa cum doresti, zgomotul care-l fac vecinii si cate si mai cate. Dar am gresit, intr-un apartament micut poti face un loc pe care-l poti sa-l numesti acasa. Cu vecinii nu ai treaba daca izolezi peretii asa cum trebuie. Iar daca totul este asa cum trebuie aranjat si personalizat pe placul tau, casa este chiar apartamentul. Dar conteaza mult si zona unde este apartamentul. Sunt o multime de blocuri care arata intr-un hal fara de hal, unde chiar nu se merita sa stai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *