Ieri, pret de cateva ore, am asteptat in aeroport in Budapesta, avionul meu, defapt avionul cu care trebuia sa ma duca in tara in care sunt adoptat. Si cum nu aveam ce sa fac prin zona, mi-am luat bagajul si m-am plimbat din stanga in dreapta, pana am gasit, un mic muzeu de avioane chiar langa aeroportul central din Budapesta. Am mers, am vrut sa intru dar din pacate a fost prea devreme si nu era deschis. Am zis ca merg cand se deschide si asta am si facut. Inainte sa merg inapoi in aeroport, am facut cateva poze de afara, de langa gard.

Dupa ce m-am intors in aeroport, am mers sa mananc ceva si dupa m-am pus afara pe un scaun si am citit o carte, o carte despre succesul unui om care nu avea scoala facuta complet, dar a reusit sa ajunga de jos, un om de vanzari de succes. O sa revin cu o parere personala despre carte. Dar nu asta conteaza acum. Dupa ce am terminat cartea am zis sa merg inapoi la muzeu, avand in vedere ca era deschis deja. Am mers, am intrebat cat costa si femeia se uita putin ciudat la mine, noroc ca a fost un baiat foarte de treaba acolo care stia engleza, ba mai mult, mi-a fost de mare ajutor, avand in vedere ca am purtat dupa mine un bagaj mare, acesta mi-a sugerat sa-l las acolo, pentru ca e in siguranta si sa merg linistit.

7 euro biletul, daca ai 7 euro e bine, dar daca dai mai mult primesti restul in forinti. Noroc ca am dat 10 euro si mi-a returnat suma de 3 euro in forinti, dar i-am folosit, la un Spar.

Sunt multe avioane si un singur elicopter, dar si alte masini folosite pentru a facilita serviciile aeronautice, echipament specific si alte minunatii pe care nici acum nu le inteleg. Au fost deschise, daca-mi aduc aminte bine, undeva la 4 avioane. Dar au fost multe avioane care mi-au ridicat un interes mare si mi-as fi dorit sa le fi vizitat in interior, dar nu se putea, erau inchise, la fel si singurul elicopter, chiar nu-mi dau seama de ce nu era deschis. O sa revin cu toate pozele facute, dar si informatii despre muzeu, avioanele de acolo si informatii culese de pe internet. In curand šŸ˜€

Screenshot (16)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile necesare sunt marcate *