Kit Xenon - kitxenonauto.ro
Kit Xenon – kitxenonauto.ro

Mereu imi place sa fiu informat, mai mult de atat, atunci cand imi spui un lucru nou, sa stii ca ma informez despre lucrul respectiv. Asta am facut si acum. Un prieten si-a instalat un kit xenon la masina, s-a laudat intr-una, dar eu nu stiam ce inseamna acest termen. Asa ca, am inceput sa caut. Am stat putin sa caut o informatie mai dezvoltata, dar din pacate nu prea am gasit. Dar intr-un final am inteles ce inseamna.

Xenonul este un gaz care face parte din atmosfera, acesta a fost descoperit in Anglia si are o proprietare foarte interesanta, adica emite lumina sub influenta curentului electric. Asta inseamna un consum mult mai mic de energie, lumina de calitate inalta in toate conditiile si ceea ce este si mai interesant, xenonul inseamna o durata mai lunga de viata a tuturor becurilor. Din ceea ce am citit pe mai multe bloguri de specialitate si forumuri, am constatat ca un kit xenon pentru masina nu e chiar o fita, este chiar o necesitate. De aceea va recomand si voua un kit xenon, desigur, de calitate.

Sunt multe magazine care vand astfel de kit-uri, daca aveti nevoie de un kit xenon eu va pot recomanda cu incredere magazinul kitxenonauto.ro, de ce? Magazinul este specializat in asa ceva, gasiti o multime de produse, preturile sunt pentru fiecare buzunar si calitatea produselor este ridicata. Adica dati bani pe produse de calitate. Am citit cateva pareri de la diferite persoane despre diferite magazine care au vandut produse de proasta calitate, la preturi foarte mari. Inainte de a recomanda magazinul kitxenonauto.ro am citit cateva pareri si desigur, mi-am intrebat prietenul care si-a cumparat si el un kit xenon de la acest magazin, si este multumit.

Abia astept sa termin cu scoala de soferi si sa imi cumpar o masina. Am inceput acum doua saptamani scoala de soferi si nu mai am rabdare, trebuie sa adun cateva ore de condus deoarece nu sunt prea priceput, adica stiu sa conduc, stiu legislatia si cam tot, dar uneori fac greseli. Dupa ce voi avea permisul in portofel ma voi gandi si la o masina, defapt o sa lucru pentru a aduna bani pentru o masina. Dupa ce voi avea masina, o sa imi instalez si eu un astfel de kit, il vad o necesitate. Dar pana atunci, scoala de soferi este pe primul loc.

 

1 thought on “Un kit xenon nu este o fita. Un kit xenon este o necesitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *