Anul trecut prin vara nepotelul meu Alex a fost diagnosticat cu ambliopie. Ambliopia este numita si ochiul lenes, o boala a sistemului vizual care este caracterizata prin slabirea vederii. Nu am stiut mai multe informatii si am fost putin speriat cand am auzit asta, avand in vedere ca, nepotelul meu Alex este cel mai drag pentru mine si ii sunt ca un tata pentru el, asa imi spune el, dar sa nu mai zic ca stam zi de zi in aceeasi casa. Si am cautat informatii despre ceea ce inseamna ambliopia si daca exista un tratament pentru aceasta boala. Si am gasit.

Ambliopia este intalnita doar la copii, acestia pot dezvolta aceasta boala inca de la nastere, pana la varsta de maxim sapte ani. Atunci cand copilul are aceasta boala nu realizeaza ca nu vede cu un ochi asa cum trebuie, avand in vedere ca celalalt ochi functioneaza asa cum trebuie si imaginea este primita doar de la ochiul sanatos. Exista tratament pentru aceasta boala si chiar a inceput Alex sa-l urmeze, prin Programul de tratament prin joc al Ambliopie.

Amblionet este un program care se adreseaza persoanelor pana in varsta de 40 de ani, eficienta programului este maxima la copii, dar si persoanelor tinere efectul este benefic. Dupa finalizarea programului Amblionet, imbunatariea vederii creste cu pana la 30% si ramane stabila pe tot parcursul vietii, conditia principala este respectarea recomandarilor oferite de catre medicul oftalmolog. O sedinta se desfasoara prin intermediul programului dedicat, in fiecare zi trebuie folosit si se poate alege unul dintre cele 12 jocuri disponibile, jocuri prin care vederea se imbunatateste constant. Scopul acestor jocuri este fortarea ochiului lenes.

Pretul programului terapie la domiciliu este de 2000 de lei, redus de la 2500 de lei, oferta este limitata. In data de 31 august 2016 ofera expira si pretul o sa revina la cel initial inainte de oferta, adica 2500 de lei. Atunci cand comanzi Amblionet primesti DVD-ul pentru instalarea programului pe calculator sau laptop, patch-ul pentru acoperirea ochiului, o rigla cu care o sa masori dimensiunea monitorului de lucru si desigur, cel mai important, manualul de utilizare. Se garanteaza recuperarea vederii cu peste 30% in maxim 8 luni de zile. In caz ca programul nu functioneaza primesti banii inapoi si pastrezi si programul. Pana acum au fost tratati 321 de pacienti, 93% si-au recuperat vederea si experienta Optisan este de peste 15 ani.

Poti testa gratuit programul, este simplu, accesibil si eficient. Clinica OPTISAN se afla in judetul Salaj, localitatea Zalau, strada Pietris numarul 1, adresa de email office@optisan.ro, telefon 0260612229 sau 0746672215. Nu ramane decat sa incercati. Un text preluat de pe un blog care face referire la tratarea bolii: „Ideea e ca daca afectiunea este descoperita mai tarziu de varsta de 6 ani tratamentul poate fi ineficient. Ambliopia poate fi tratata si dupa varsta de 10, 12 si 14 ani, dar recuperarea vederii se face greu si partial (exista riscul recidivei). In situatia în care ambliopia nu este diagnosticata si tratată corect in copilarie exista posibilitatea ca vederea sa nu se mai dezvolte, sau sa se ajunga la pierderea vederii definitiv.”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *