Mereu am fost o persoana activa, mai ales cand era vorba de invatat lucruri noi. Imi place, mai bine zis sunt curios, atat de curios incat am primit si o amenda pentru prostia mea. Acum cativa ani, cand faceam vreo 18 ani, da fix atunci, imi aduc aminte ca in sat la mine se construia un gard imens, dar si o cladire mare. Prin sat de vorbea ca este vorba de o agentie secreta a americanilor, mai ales ca erau multe suv-uri negre si persoane imbracate la patru ace. Nu stiam nimic. M-am decis sa aflu mai multe informatii si am aflat, atat de multe informatii incat am calcat pe o proprietate privata, declaratii la politie dar si agentului de securitate de acolo.

Si acum cateva saptamani, cand am fost in Budapesta si am vizitat si muzeul de avioane am avut o curiozitate mare. Am fost intr-un avion, iar acesta a fost liber de vizitat, doar jumatate din el, cealalta jumatate nu era accesibila publicului, la o usa a fost o banda rosie pe care scria ca nu avem voie sa trecem, iar la usa era o perdea, atat. Nu se vedea ce se afla dupa perdea. Dar am aflat. Imediat dupa perdea a fost nimic, adica chiar nimic. Podeaua a fost luata, scaunele lipsa, nimic. Era o groapa, adica zona bagajelor, cabluri si prostii. Am facut poze si sper sa le pot publica pe internet fara probleme. Dar o sa intreb prima data, sa nu apara probleme.

Si acum, alta curiozitate. KLT-urile. Ce sunt KLT-urile? Nici acum nu stiu exact, dar cica ar fi navete si blistere speciale cu ajutorul carora se transporta componetele auto. Noroc cu motorul de cautare Google, care este mereu aproape de mine. Aceste KLT-uri adica blistere si navete se pot spala profesional. In Sebes exisa o firma numita Transeb Logistic care ofera servicii de spalare KLT-uri.

foldable-klt-series-AUER--107

Compania noastra va ofera un serviciu de curatare profesionala a KLT-urilor si a navetelor, aceasta reprezentand o activitate pe care desfasuram cu succes gratie echipamentelor tehnologice de ultima ora pe care le utilizam, respectiv masini de spalare industriala marca Kerres. Inovarea constanta, precum si experienta anterioara ne-au dat posibilitatea de a intelege care sunt adevaratele necesitati ale clientilor nostri din variate medii de activitate. Prin intermediul cunostintelor acumulate in ceea ce priveste tehnica de spalare a KLT-urilor, compania noastra este cea care va poate oferi cele mai bune solutii in acest sens.Dezvoltarea continua a mediilor de activitate din industria automotive, industria alimentara si nu numai a impus totodata si gasirea unor solutii eficiente si calitative in ceea ce priveste curatarea profesionala a KLT-urilor. Masina de spalat pe care o utilizam in procesul de igienizare al KLT-urilor va asigura un proces de curatare automatizat si in conformitate cu cele mai noi standarde calitative.

Pentru a oferi o informatie mai exacta am ales sa copiez fragmentul de mai sus direct de pe site-ul firmei care se ocupa cu spalarea KLT-urilor. Mai multe informatii gasiti pe site, inclusiv pagina de contact. Si mai am pus ceva la baza mea de cunostinte, ceea ce inseamna KLT-uri si desigur, spalarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *