traduceri-253x300
Traduceri Constanta – RomTranslate

Acum ceva vreme, am inceput sa ma implic foarte mult in proiectele care nu erau de mine, ca de exemplu: am inceput sa lucrez cu persoane straine. Nu intelegeam mai nimic atunci cand discutam cu un ungur, asa ca, atunci cand trebuia sa ii fac site-ul, desigur, si adaugarea de continut, am apelat la servicii profesionale de traduceri. Inainte sa colaborez cu o firma de traduceri profesionla, am tradus eu textele cu ajutorul unor unelte care te ajuta sa traduci textele asa cum doresti. Eu scriam un cuvant, dupa ce il traduceam era alt cuvint, alt sens, de multe ori am intampinat mari probleme, nu era corect nimic. Asa ca, dupa multa reclamatii asupra continutului, m-am gandit ca merita sa investesc in continut pentru clientii straini. Nu a fost usor sa gasesc o firma specializata, care sa ma ajute la ceea ce aveam nevoie. Am cautat foarte mult, am mers in tot orasul sa gasesc o firma autorizata, care sa imi ofere traduceri in mai multe limbi, de la maghiara, greaca, turca si engleza.

Dupa multe cautari am gasit o firma aproape de mine, am inceput colaborarea cu ei rapid, doar ca, in scurta vreme nu mai primeam continutul atunci cand aveam nevoie, aveau intarzieri mari si nu ma informau inainte daca vor intarzia sau nu. In plus, preturile erau destul de mari, volum mare si nu erau texte prea complicate, erau texte informative, fara cuvinte din domenii tehnice, medicale… M-am suparat cand am primit cateva articole cu foarte multe greseli, expresii prost folosite. Am incercat sa ajung la o intelegere cu ei, sa fie bine pentru ambele parti, dar n-am reusit. Am terminat cu firma respectiva si am inceput sa traduc eu, era simplu pentru mine, foloseam doar programe de traducere.

Foloseam eu programe, dar nu traducea asa cum imi doream. Intr-o seara sunt contactat de un client si imi spune ca textul e gresit, sa il modific. Asa ca, cum nu stiam maghiara, am cautat o alta firma, de aceasta data pe internet, deoarece in tot judetul n-am gasit ceva potrivit. Am gasit rapid site-ul traducorice.ro si am inceput sa verific oferta lor, n-am ce spune, este una bogata si oamenii de acolo comunica frumos, inteligent si au preturi potrivite. Nu o spun doar eu, am cautat feedback-uri despre ei si am gasit o multime, o multime de pareri pro, ca de exemplu acest articol. Am gasit mai multe, dar nu cred ca are rost sa le adaug pe toate, daca va intereseaza, merita sa ii cautati pe internet.