Victor Ponta și echipa lui sunt niște mincinoși. Acum câteva săptămâni bune am descoperit o campanie interesantă, se oferă un tricou roșu de la Ponta (logic, să fie votat). Am trimis și eu comandă de un tricou și după câteva zile sunt sunat de o domnișoară că urmează să îmi livreze tricoul și să fiu acasă, neapărat. Și totuși, au trecut multe zile și încă n-am tricoul. Să nu vă gândiți că eu o să votez cu acest individ, deloc, nu merită. Dar de ce să n-am și eu un tricou pe care să scriu un mesaj destinat acestui individ.

Sper să îl primesc, dacă nu, eu voi cumpără un tricou roșu și voi scrie mesajul pe care vreau să îl transmit cu mare drag lui Victor Ponta, nu ar merita efortul, dar atunci când ai ceva pe suflet trebuie să faci compromisuri, în cazul meu compromisul costă doar zece lei. Să nu mai spun, mii de români au comandat tricoul și nimeni, dar nimeni nu a primit nimic. Încă o dovadă că Ponta e mincinos. Campania a fost bine gândită, primești un tricou și ei se aleg cu datele tale de contact. Nimic mai simplu.

Cu siguranță datele au fost procesate neautorizat, m-am uitat pe acel site de câteva ori și nimic legat de Autoritatea Nationalムde Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Oare, datele mele și a câtorva mii de români sunt procesate așa cum trebuie, de un operator cu acte-n regulă? Cu siguranță nu.

5 thoughts on “Pontănescule, unde-i tricoul?

  1. Nu am auzit pe cineva sa fi primit tricoul. Si sunt aproape 600.000 de like-uri la pagina sa, deh, Mickey si elita. Sa vezi ce o sa-l urasti cand o sa fie presedinte! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *