Bani se pot face din orice, chiar si din nimic. Am inceput sa fac bani cu ajutorul calculatorului de cativa ani, inceputul a fost greu deoarece nu stiam nimic, dar fiecare inceput este greu, parerea mea. Primul ban serios l-am facut atunci cand mi-am deschis un site in care vindeam diferite servicii precum adaugarea de anunturi auto, am scris intr-un articol despre inceput, dar trebuia sa fac continuarea lui, mai ales ca in acel articol am prezentat mai mult un site de anunturi pe care il recomand si cu care colaborez bine.

Daca vreti sa stiti despre ce articol este vorba, il gasiti aici. Daca nu va interezeaza, va pot spune ca am fost contactat de un prieten sa ii vand masina, nu stiam nimic, am invatat si am vazut ca e potential si se poate castiga din asa ceva. Nu am stat mult si mi-am facut o baza de date cu diferite site-uri de anunturi, am testat, am verificat si am inceput intr-un final aceasta mica afacere. Intr-o zi adaug aproximativ o suta de anunturi, ceea ce inseamna un castig frumos pentru mine. In doi ani de zile mi-am ridicat afacerea unde nu credeam, de ce spun asta? Poi este foarte simplu. Am trei contracte cu trei firme importante din Romania care vinde masini noi si second hand, in urma acestor contracte castig foarte bine.

Nu este doar asta, prin intermediul site-ului unde ofer acest serviciu se poate comanda si de persoane fizice cat si de persoane juridice, se poate face oferte personalizate si multe altele. In plus, ofer un serviciu unic in Romania, adica sunt pe primul loc in acest domeniu. Uneori ma deplasez la client pentru informatii si pentru fotografii pe care le realizez eu, desigur, fotografii de calitate inalta. Am reusit cu aceasta afacere si pot spune ca voi avea un succes mai mare pe viitor, sper sa nu am si concurenti mari, deoarece se va distruge piata intr-un fel.

Ce am vrut sa spun cu acest articol? Nu stiu nici eu, dar va spun doar atat: poti face bani din orice, doar sa vrei. Eu am facut bani din nimic, ca sa spun asa. Nu stiam nimic despre acest domeniu, nu stiam cum se vinde o masina si multe altele. In doi ani de zile am adaugat peste 2000 de anunturi cu masini si am reusit sa ajut sa se vanda masini, adica anunturile nu au fost adaugate degeaba. Au fost vandute multe masini, atat masini ieftine (pana in 5.000 de euro) dar si masini scumpe (peste 20.000 de euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *