Serviciile de găzduire web sunt din ce în ce mai diversificate, asta înseamnă o piață din ce în ce mai mare. Dacă există ofertă există si cerere. Chiar daca serviciile de găzduire sunt diversificate, asta nu înseamnă ca toate sunt de calitate. Mai exista si in ziua de azi firme de găzduire care oferă servicii de proasta calitate la prețuri mici. Sau oferă foarte multe resurse precum spațiu de stocare nelimitat, trafic nelimitat sau alte funcții, dar toată chestia asta este o strategie proastă, dar totodata si buna, deoarece acele firme au de câștigat foarte mult, mai ales ca cei care nu cunosc ceea ce înseamnă un serviciu de găzduire vor cumpara mult si prost.

Un serviciu de găzduire niciodată nu va fi nelimitat, posibil doar anumite functii precum adresele de email, conturile de transfer fișiere ftp, subdomeniile sau posibilitatea de a găzdui sau susține un număr nelimitat de domenii. Niciodată o firma de găzduire nu va putea oferi spatiu de stocare nelimitat, pentru ca nu exista acest termen pentru spațiul de găzduire. Este un lucru logic, nelimitat încă nu exista, ssdurile sunt cele mai bune si costa destul de mult, așa ca, nelimitat nu exista, dar nici la partea de HDD, si acele sunt destul de scumpe, dar totodata sunt ieftine, mai ales ca exista hdduri foarte mari, de ordinul câtorva terabytes.

Un serviciu de găzduire web de calitate nu este foarte ieftin, dar așa trebuie sa fie, la un preț corect. Părerea mea despre serviciile de găzduire de la noi din țara este una foarte buna. Folosesc servicii de găzduire de la diferite firme din domeniu si sunt foarte mulțumit. Prețurile sunt mici, dacă comparam cu alte tari precum SUA, Germania, Rusia, prețurile sunt foarte mici, dar si calitatea oferită este mult peste. De exemplu la gazduire.ro găsim servicii de găzduire web la prețuri foarte mici, dar calitatea este una foarte ridicată, suportul tehnic satisfăcător si atât am avut de zis. Informații despre găzduirea web găsiți la o simpla cautare pe orice motor de căutare.

Am căutat ce înseamnă găzduirea web si am găsit acest articol, dar si acest articol care este o comparație foarte interesantă despre ssd si HDD, informații utile, mai ales pentru cineva care nu știe ceea ce înseamnă un serviciu de găzduire, calitate, un site rapid si multe altele. Nu încercați deloc acele servicii ieftine unde este menționata eticheta totul nelimitat, cel mai bun din România ai așa mai departe. Încă ceva, dacă aveți site-uri adresate publicului roman, atunci aveți nevoie de găzduire in România. E bine sa îți respecți vizitatorul, chiar dacă acesta îți aduce sau nu un profit. Mereu trebuie sa oferi calitate, de aceea trebuie sa alegi servicii de găzduire corecte, adică performante si de calitate ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *