Netropolitan, este una dintre cele mai noi rețele de socializare, dar din fericire nu este pentru toată lumea, este dedicată doar pentru cei care au bani. Prețul de intrare în rețea este de numai 9.000 de dolari, iar pentru fiecare an petrecut în rețea se mai plătește încă 3.000 de dolari. Afacerea este una foarte interesantă. Dar, pentru că nu se putea și fără un dar, Netropolitan nu e chiar o rețea pentru cei bogați, este mai degrabă una dintre cele mai slabe rețele de socializare, dacă poate să fie numită așa.

De ce spun asta? Poi simplu, Netropolitan, rețeaua celor bogați, este o rețea care folosește un CMS gratuit, WordPress, pe care îl folosesc și eu. Tema folosită se numește kleo, prețul este de 63 de dolari. Să nu mai zic, are câteva imagini cumpărate, adică toate. Aici pot să zic că a mai scos din buzunar încă 40 de dolari, maxim. Două domenii web, unul .info și celălalt .club, prețul unui domeniu .info pornește de la 2 dolari, dar să zicem că a dat aproximativ 10 dolari, iar cel .club e destul de ieftin, numai 15 dolari. Și găzduirea, care e 5 dolari pe lună, sau mai puțin.

Deci, omul ăsta James Touchi-Peters vrea să facă sute de mii de dolari sau poate milioane dintr-o investiție foarte micuță. O rețea pentru bogați cu o investiție de aproximativ 200 de dolari. Nu știu dacă are membrii, dar cu siguranță nu are. Nu știu cât va rezista, mai ales că omul chiar s-a gândit peste noapte că o să fie milionar, dar nu i-a mers. Puteți vedea pe pagina de facebook a netropolitan câte cuvinte de susținere sunt, toate negative.

Și așa ca un final. O astfel de afacere nu merge, mai ales că afacerea lui James Touchi-Peters, cu al lui Netropolitan. Nu că nu ar merge, dar omul asta chiar nu știe ce înseamnă o rețea, mai ales să fie una diferită, pentru cei care au conturile grase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *