autobuzul de la aeroport
jocuri cu autobuze

Imi plac jocurile online de foarte mult timp. Primul lucru pe care l-am facut pe un calculator a fost sa ma joc, tin minte foarte bine momentul de atunci. Intr-o zi, mergeam la gradinita si in drum spre gradinita era o mica sala de internet. Mereu am vazut calculatore acolo, asa ca, m-am oprit intr-un final acolo, cu cativa bani la mine, bani care i-am folosit pentru o ora de internet. Nu stiam sa fac nimic atunci, ma uitam la calculator si imi era frica sa misc mouse-ul, sa nu mai zic de tastatura, care imi parea un panou de control a unei rachete spatiale, multe butoane si eu nu stiam sa fac nimic. Timpul a trecut, am invatat ceea ce inseamna un calculator si multe alte lucruri, pe care nu trebuia sa le stiu.

Pasiunea pentru jocuri online a ramas, la fel ca multe alte pasiuni. Imi place sa ma joc foarte mult jocuri care te ajuta intr-un fel sa castigi noi abilitati sau macar sa iti dezvolti cunostintele despre anumite lucruri. M-am jucat o gramada de jocuri, atat pe internet, cat si pe calculator, adica vreau sa spun ca m-am jucat jocuri care necesita o conexiune permanenta la internet si altele care sunt in calculator si nu necesita conexiune la internet. Dar totusi, jocurile mele favorite sunt jocurile cu avioane, mereu mi-au placut avioanele.

Am fost o singura data cu avionul, atunci cand am ajuns in tara respectiva, am coborat din avion si am vazut cum un autobuz ne astepta, nu stiam ca trebuia sa urc in el, nu stiam daca e gratis, m-am urcat. Desigur, dupa ce am vazut ca toti ceilalti o fac. Este un lucru frumos sa cobori din avion si sa vina un autobuz dupa tine, chiar daca am stat in picioare, nu m-am suparat, mai ales ca afara ploua cu galeata, ca sa zic asa. Asa ca, dupa aceasta experienta, am fost si sofer de autobuz care merge dupa pasagerii din avion, desigur, intr-un joc pe internet, ca altfel nu aveam cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *