Am fost invatat de mic sa pastrez produsele de consum la temperatura corecta. Cu timpul am observat multe schimbari a produselor, de multe ori nu am respectat temperatura si produsele se stricau in dulap sau frigider, tocmai pentru ca nu respectam ceea ce scria pe ambalaj.

Recent cei de la Caroli au adaugat pe salamul Semenic Extra o noua eticheta cu un cadran termosensibil. Aceasta eticheta are rolul de scoate in evidenta temperatura produsului, daca este pastrat la o temperatura corespunzatoare sau nu. Mai exact, daca salamul Semenic Extra este pastrat la o temperatura intre 2-8 grade celsius, atunci eticheta o sa fie verde, in schimb, daca temperatura urca usor peste 8, atunci eticheta se va tranforma in galben.

Eticheta cu Carolimetru Termic te anunta cand produsul nu este pastrat la temperatura potrivita. Este o idee foarte frumoasa si bine pusa in aplicare, mai ales unui salam. Din cate stiu, produsele din carne sunt foarte sensibile, trebuie pastrate la o temperatura corecta si nu e recomandat sa fie pastrate la caldura.

Intra aici: http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/ pentru a afla mai multe despre Calorimetru Termic de la Caroli si nu uita, pastreaza produsele la temperatura corespunzatoare. #MâncareCuNotificare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *