In perioada liceului aveam o preocupatie care-mi manca zilele si aveam numai probleme la scoala. Imi aduc aminte ca ma trezeam dimineata, porneam calculatorul si ma jucam o runda de Counter-Strike, o runda la mine insemna undeva la doua ore, mai trebuia sa ma imbrac, sa-mi fac geanta, sa fug dupa autobuz, asta daca nu-l pierdeam. Nu imi aduc aminte sa fi ajuns la timp in statie sau la scoala. Dar anii au trecut si acum jocurile sunt doar o amintire pentru mine.

AndroidPIT-clash-royale-12

Acum cateva zile am vazut o reclama pe YouTube despre jocul Counter-Strike GO si ce crezi ca am facut. Pai nu sunt eu normal la cap si am intrat pe un magazin online si l-am cumparat. Iar acum, de cateva zile ma joc zi de zi. Ma gandesc sa scriu ceva despre acest joc si sa adaug si un filmulet cum ma joc, dar acesta nu este un blog de jocuri si mai bine nu. Oricum, fara alte cuvinte, jocul este o bomboana cu frisca si mult zahar, asa cum imi place mie sa spun.

Nu o sa mai ma joc mult deoarece intr-un fel m-am plictisit si incerc sa nu fac o obsesie pentru jocuri, mai ales acum, cand viata mea este foarte aglomerata si n-am timp de mine, de activitatile de zi cu zi, dar sa mai bag si jocurile in discutie. Si nu vreau sa ajung ca inainte, sa n-am timp de mine si de activitatile mele din cauza jocurile. Jocurile sunt bune, dar nu daca esti obsedat de ele. Si da, am colegi, defapt fost colegi de liceu care si in ziua de azi se joaca si sunt obsedati, mai important sunt jocurile decat familia. Si nu, chiar nu glumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *