Nu prea imi place mie berea, deci daca nu imi place nu o beau. Aveam in cap ca fiecare bere are un gust amar, ceea ce mie imi prea place. Acum o saptamana am fost intr-un depozit de bere si produse alcoolice sa fac cateva poze de prezentare pentru site-ul la care lucrez acum. Am facut pozele, dupa ce am terminat treaba am fost invitat de catre administratorul societatii in birou sa discutam detalii legate de prezenta online, crearea brandului si multe altele.

Intr-un moment dat sunt intrebat daca vreau sa beau ceva, ma intreaba daca vreau sa beau o bere, un vin ceva. Cand am auzit de bere am spus ca nu consum bere deoarece nu imi place gustul amar si asa am ales sa beau un pahar de vin. Dupa ce plec de acolo, merg in oras sa ma intalnesc cu un prieten. Merg acasa si langa scari observ trei lazi de bere, bere cu mojito si inca doua feluri de bere care nu sunt amare.

Dupa zece minute, suna administratorul societatii pentru care fac site-ul de prezentare, brandul online si inca cateva servicii si imi spune sa gust neaparat berea cu mojito. Ehh, ce sa zic, i-am zis ca o gust, dar nu aveam de gand sa beau deloc, pentru ca stiam ca e amara. Seara am luat tableta, m-am pus in pat si am cautat un film, dupa ce am cautat am conectat tableta la telefon si m-am uitat la film. Imi trece repede in cap ca trebuie sa beau ceva, ce sa beau? Nu aveam nimic de baut inafara de suc, apa si berea primita. Mi-am facut curajul sa deschid o bere cu mojito si pot spune doar atat, in doua ore am baut cinci beri, atat de buna a fost.

Si asa iubesc eu berea cu Mojito, pentru ca e a dracului de buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *