Invitatii nunta Deluxe Cards

Sa organizezi o nunta nu e un lucru prea usor, va spun eu, care am organizat trei astfel de evenimente pana acum. Si nu ma laud, sunt doar la inceput. Primul eveniment l-am organizat pentru un bun prieten, care nu avea timpul necesar sa umble, asa ca, m-am oferit eu sa il ajut. Dupa primul eveniment organizat, am zis ca merita sa incerc sa imi fac un viitor din asa ceva asa ca, dupa cateva saptamani am inceput colaborarea cu o firma de organizari evenimente. Inceputul a fost foarte ciudat, am avut multe lucruri de facut intr-un timp scazut, acum, am invatat multe si nu mai am probleme cu timpul. Imi este foarte bine organizat, stiu ce sa fac si cum sa livrez rapid comenzile.

Firma unde lucrez este specializata pe astfel de evenimente. Uneori am mers sa aranjez scaunele, sa fac invitatii de nunta, am facut si pe fotograful de foarte multe ori (mare noroc ca stiu cum se foloseste un DSLR), sunt omul cu de toate, cum ar veni. Suntem o echipa destul de mare, dar si firma este foarte cunoscuta, abia facem fata la cereri, uneori le refuzam pentru ca avem foarte multe rezervari. De cand lucrez aici, niciodata n-am vazut probleme in interiorul firmei, scandaluri sau ceva, totul se desfasoara foarte bine. Avem si parteneri seriosi, mai ales firma Deluxe Cards, care ne ofera invitatii de nunta si botez pentru clientii nostri.

Inainte sa colaboram cu Deluxe Cards, colaboram cu o firma din zona noastra, nu aveau multe modele pentru astfel de invitatii, preturile erau mari si nu puteam sa negociem, chiar daca numarul de cereri a fost mare. Asa ca, am cautat o firma specializata, care ne ofere mai mute modele, preturi mici si calitate inalta. Pana acum, totu este minunat, probleme deloc, livrare rapida, preturi corecte si calitate, pe scurt, exact ceea ce un client isi doreste. Cam asa a fost pentru mine. Am inceput sa organizez un eveniment pentru un prieten, dupa m-am angajat, mai mult de curiozitate. Acum am organizat singur, dar singur, doua evenimente in cadrul firmei unde sunt angajat.

Sunt angajat la un prieten, de asta stiu atatea lucruri. Am lucrat pentru el acum doi ani de zile pe post de cameraman si fotograf, dupa am plecat din tara si m-am axat pe fotografie profesionala, nu pentru multa vreme. Am urmat cateva cursuri de specialitate, am pierdut din ore si asa am cam ratat orele de fotografie si video. Acum vreau sa reiau ceea ce am pierdut, sa invat si editare foto si de ce nu, fotografia de nunta si astfel de evenimente mai speciale. Apropo de invitatii de nunta, uitati ce am gasit eu aici.