Atunci cand iubirea dintre doua persoana este una foarte mare, de cele mai multe ori se ajunge la o casatorie, un eveniment foarte important din viata unor persoane care vor sa-si fie alaturi la bine si la greu. Majoritatea evenimentelor importante din viata unui cuplu sunt urmatoarele: cererea in casatorie, nunta si botezul. Asa ca, nunta este un important eveniment, ce nu trebuie trecut cu vederea, asa ca, o nunta bine organizata, este o nunta reusita, memorabila totodata trebuie sa fie frumoasa. O invitatie trebuie sa fie mereu frumoasa, este mesajul prin care inviti persoanele drage si cele apropiate. Daca nu stii ce model sa alegi pentru evenimentul tau, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti bine la bugetul pe care il poti aloca pentru aceste invitatii de nunta.

De exemplu, pe deluxe-cards.ro gasiti o multime de colectii de invitatii, precum Alice, Creative, Emma, Clara, Ekonom, Kristal sau Erdem. Colectia Ekonom este o colectie ce cuprinde o multime de invitatii ieftine, atat invitatii clasice, tip puzzle, invitatii comice, invitatii alb-negru si asa mai departe. Preturile sunt sub un leu, ceea ce inseamna ca poti avea invitatia dorita la un pret foarte bun. O invitatie de nunta eleganta cu porumbei si flori costa doar 0.35 ron, plus personalizarea si asamblarea inca 0.45 ron, adica un total de 0.80 ron pentru fiecare invitatie completa. Invitatia este foarte frumoasa, eleganta si nu iti dai seama ca face parte dintr-o categorie ieftina, asta deoarece invitatia este tiparita folosind cerneala de foarte buna calitate.

Asa ca, daca ai nevoie de invitatii de nunta, Deluxe Cards este solutia potrivita. Poti sa comanzi totul simplu si usor, doar cu cateva click-uri si cateva date completate. Intri frumos pe site, alegi ceea ce doresti, adaugi in cos si acolo poti opta pentru diferite optiuni precum personalizarea produsului, atentie, nu toate produsele necesita personalizare suplimentara. Sunt anumite colectii care necesita un numar minim de invitatii, precum colectia Creative 2014, unde comanda minima este de 30 de bucati.

Dupa ce ai parcurs toti pasii, ajungi intr-un final si la pasul final, adica expedierea comenzii, care se face prin firma de curierat Fan Courier sau daca aceasta firma nu poate sa-ti duca coletul la usa, atunci urmatoarea varianta este Posta Romana. Timpul de livrare dupa ce a fost aprobat textul de tiparire, este cuprins intre 4 si 5 zile, pentru invitatiile nemontate sau 6 si 7 zile pentru invitatiile montate, acest termen face referire doar la platile facute in avans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *