Acum câteva zile m-am gândit să îmi fac și eu un blog ca tot românul. Nu am eu experiență mare, adică deloc, dar sper să meargă treaba bine. Încă nu știu despre ce subiecte o să scriu, dar cu siguranță o să scriu ceea ce îmi place mie, adică subiecte legate de pasiunile mele, ceea ce am descoperit pe internet, campanii faine și multe altele. Adică, nu un blog personal unde să scriu ce am făcut azi, ce am mâncat și astfel de articole. Am un singur plan, să scriu zilnic articole pe blog și să mă documentez foarte mult înainte de a scrie, acolo unde este cazul.

Până luna viitoare, dacă am realizat ceva cu acest blog, atunci o să îmi dedic timpul așa cum se cuvine și poate îmi mai deschid un blog. Am găsit o nișă care o să meargă foarte bine în .ro, dar până una-alta dezvolt blogul acesta. Și într-un sfârșit am blog. Nici nu mai știu ce să zic, dar așa ca sfârșit de articol, cum se cuvine, desigur, vă mulțumesc că mi-ați citit articolul. Nu o să mă supăr dacă o să îmi mai faceți vizite 🙂

5 thoughts on “Într-un final mi-am făcut blog

  1. La cat mai multe articole pe blog. Cu siguranta o sa iti mai vizitez blogul. Sper sa apara articole interesante si atractive, daca nu, relatia noastra nu o sa mearga bine. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *