De cateva saptamani mi-am facut cateva planuri pentru cateva site-uri noi, care vreau neaparat sa apara in portofoliul meu. M-am gandit sa incerc din ce in ce mai multe nise. Viitorul site care vrea sau apara in portofoliu este unul de imobiliare, mai bine zis anunturi imobiliare dedicat unui judet. Vreau sa dezvolt putin judetul in care stau, sa construiesc cateva proiecte utile. Primul este site-ul de anunturi imobiliare, al doilea vreau sa fie un agregator de locuri de cazare, de exemplu hoteluri si pensiuni, dar pe langa asta o sa ofer si alte informatii utile despre cele mai bune hoteluri, topuri, preturi si recomandari.

Pentru toate site-urile pe care vreau sa le fac o sa aleg sa inregistrez domenii .ro pe viata. Imi este mult mai usor sa platesc acum cateva sute de euro pe cateva domenii decat sa platesc anual peste o suta de euro pentru prelungirea fiecarui domeniu. De multe ori am ramas mut cand am uitat sa platesc si nici nu prea imi verificam adresele de email, pana intr-o zi, cand am ramas fara un domeniu. Am avut mare noroc ca nu mi-a fost luat de altcineva. Faza proasta e ca, domeniile .ro se pot inregistra pe viata, defapt pe perioada nedeterminata. Nu stiu ce inseamna aceasta perioada nedeterminata, dar cu siguranta tot se merita pentru mine, dar sa nu mai zic ca castig foarte mult. Stiu ca se duc o gramada de bani in momentul in care inregistrez domeniile, dar o singura data platesc.

Cele mai bune oferte pentru domenii .ro le-am gasit la MxHost, care ofera domenii .ro pe perioada nedeterminata la un pret foarte bun, adica doar 36.9 euro pe luna.

Pe langa serviciul de inregistrare domenii .ro, mai poti sa inregistrezi si alte extensii precum cele internationale dar si cele care au aparut in ultimii ani. Preturile sunt bune, nici prea mari, nici prea mici, corecte. Ofera si servicii de gazduire web, servere VPS, servere dedicate si colocare servere, certificate ssl si servicii de webdesign. Am avut servicii de gazduire web de la MXHOST cativa ani de zile si am fost mai mult decat super multumit. Am renuntat deoarece pentru o perioada de cateva luni am renuntat complet la online, iar cand am revenit am incercat un server VPS unde mi-am mutat blogurile. Nu aveam motive sa o fac, dar oricum, n-am facut o alegere gresita, pentru ca am invatat o multime de informatii despre cum sa-ti instalezi ceva pe un server si cate si mai cate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *