Am inceput afilierea online acum mai bine de doi ani de zile. Nu prea am facut multi bani si nici nu prea mi-am dat interesul in acest domeniu. Dar am gresit. Trebuia sa profit zi de zi si sa dezvolt site-urile asa cum trebuie. Regret ca am ignorat si m-am dedicat altor activitati.

Affiliate-Marketing-Tutorial

Acum ma gandesc sa imi fac ceva calcule sa vad cat ma costa proiectele pe care vreau sa le fac. O strategie de marketing, continut si desigur, constructia site-urilor asa cum trebuie, promovarea lor si multe altele. Ma dedic in totalitate acestei activitati si o sa incerc sa adaug continut cat mai potrivit pe blogurile pe care le am, astfel incat sa-mi aduca conversii.

Si daca ma gandesc bine, vreau sa renunt la blogging si sa incerc ceva diferit. Nu imi castig existenta din blogging si pot spune ca rezist. Din contra, sub 5% din banii pe care ii am in cont sunt din activitati online, aici bagam si bloggingul. Deci nu fac asa de multi bani. Dar nici nu stau mult pe internet. Daca acum doi ani locul meu de munca se desfasura online, ca freelancer, acum, dupa doi ani, locul meu de munca se desfasoara offline si ma declar mai mult decat multumit. In caz ca ma apuc de afiliere asa cum am zis, aici pe blog o sa apara o multime de bannere si articole dupa articole, desigur, promovand produse si servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *