Tocmai ti-ai deschis o afacere si ai nevoie de un soft specializat pentru gestiunea stocurilor, retete, inventariere, rapoarte online pe mobile si preluare comenzi intr-un timp foarte scurt? Daca raspunsul este da, atunci solutia potrivita pentru tine este GeniusPos. Simplu si usor de utilizat, nu ai nevoie de cunostinte avansate in domeniul informaticii pentru a utiliza GeniusPos. GeniusPos este un soft de vanzare dedicat localurilor precum restaurante, baruri, cafenele, fast-food-uri si multe altele. Principalele avantaje sunt: gestiunea rapida a stocurilor, retete si inventariere rapida. Rapoarte online direct pe telefonul mobil. Preluarea de comenzi intr-un timp scurt. Totul este gratuit pentru primele 30 de zile, dar si instalarea, configurarea si instruirea. Dupa cele 30 de zile, tu alegi daca folosesti GeniusPos pentru afacerea ta. Preturile incep de la 99 de euro, pretul creste daca cerintele tale sunt mai complexe.

Mai multe informatii despre GeniusPos am gasit la pagina de prezentare, sunt informatii bine prezentate. Dar oricum, daca aveti nevoie de mai multe informatii, las datele de contact mai jos. Doar asa, sa fiu sigur ca aveti tot ceea ce aveti nevoie pentru a intra in contact direct cu cei care se ocupa de solutia GeniusPos.

Un lucru interesant, care mie imi place, este modul de aranjare a meselor. Se poate aranja mesele in sistem astfel incat sa ai o gestiune corecta si rapida a tot ceea ce inseamna o comanda facuta de client. Astfel vezi tot ceea ce s-a comandat de la masa respectiva si emiti nota de plata rapid, fara batai de cap. Al doilea aspect care imi place la solutia GeniusPos este comanda produselor. Produsele sunt grupate pe sectii si categorii, astfel localizarea lor se face foarte rapid si astfel spus, se castiga timp atunci cand se face o comanda. Mai ales daca localul este aglomerat. Si nota de plata nu trebuie evitata aici, tocmai de asta mentionez si acest lucru. Se poate emite note de plata rapid, direct din sistem. Poti sa faci plata produselor folosind o metoda de plata sau de ce nu, folosind mai multe moduri de plata. Si cel mai important pentru a vedea progresul unei afaceri: rapoartele. Folosind GeniusPos ai acces la o evidenta complexa la tot ceea ce tine de vanzarea produselor, sectii, ospatari, evidenta notelor emise si desigur bonurile de comanda, dar si alte rapoarte foarte folositoare afacerii tale.

Este numai alegerea ta, dar solutia GeniusPos este cu mult peste alte software-uri existente pe piata. Pretul este factorul cel mai decisiv, tocmai de asta, GeniusPos ofera un program complex la bani putini. Nu ramane decat sa testezi aceasta solutia si pe urma sa faci o alegere. E gratuit, asa cum am spus si mai sus, 30 de zile fara batai de cap. Poti sa le scrii folosind formularul de contact de pe site sau direct la numarul de telefon +4 0773 884 673. Firma se numeste Genius Software Srl si are sediul operational in Alba Iulia, jud Alba. Un produs romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *