M-am gandit sa-mi cumpar o garsoniera intr-un oras mai mare din Romania, am cautat cateva zile bune pe internet, o multime de site-uri si am cautat in mai multe orase. Preturile unei garsoniere este imens, de la 15.000 de euro o garsoniera, am gasit si mai ieftin dar in blocuri vechi, plin de tigani si alte treburi nu prea frumoase. O garsoniera e foarte scumpa in Romania, mai bine zis in orasele mari unde ai tot ceea ce iti trebuie. Si uite asa nu mai imi cumpar o garsoniera si de banii pe care am vrut sa ii dau pe garsoniera ii voi pune la depozit.

blocuri-timisoara-olimpia-728x336

Am zis ca imi cumpar o garsoniera pana strang bani suficient de un teren pentru o casa si desigur, banii pentru casa. Din banii pe care ii am, ii pun la depozit si mai creste putin, chiar daca imi ajunge acum de un teren, parca nu mi-as cumpara inca. Vreau sa am banii necesari si de o fundatie, proiect si ce mai trebe, iar pe urma partea grea, sa o ridic la suprafata.

Si partea buna: cu vreo 5.000 de euro poti avea o garsoniera de vreo 20-25 metri patrati intr-un oras pusti, unde nu e cinema sau mall, intr-o zona urata, plina de tigani. Dar totusi, e 5000 de euro si dormi linistit, nu-ti sparge nimeni usa si nu dispare nimic. Ma gandesc ca asa e, dar eu nici pe gratis nu as sta intr-o astfel de zona. Mai bine la periferie in liniste decat intr-o zona d-asta. Se merita sa dai vreo 10.000 de euro pe o garsoniera in centru, intr-o zona buna, o faci asa cum trebe si ai o casa micuta unde sa stai, numai buna de lasat unui copilului cand face 18 ani sau de ce nu, in chirie, mai ales daca in zona e vreo facultate sau mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *