Atunci cand vrei sa iti faci o casa te gandesti strict la casa. Lucrezi pentru a strange bani pentru o casuta, iti strangi ceva bani iti cumperi terenul pentru casa si pe urma ai casa. Dar povestea nu se termina aici, mai te gandesti si la un gard, iar aici alti bani, multi bani, in functie de ceea ce iti doresti. Lucrez in domeniul constructiilor si de cele mai multe ori, oamenii au avut vise fantastice si au avut nevoie de garduri greu de realizat, iar cand venea vorba de realizarea lor, oprirea s-a facut brusc cand a venit vorba de costurile realizarii.

Se pot realiza garduri din beton de foarte buna calitate, asa cum isi doreste clientul, dar costurile cresc foarte mult cand vine vorba de produsul final. E usor sa faci fundatia, sa faci gardul pur si simplu, dar pe urma apar acele costuri mari. Un card de calitate inseamna materiale de foarte buna calitate, iar in Romania cum sunt patru anotimpuri, gardul trebuie sa arate perfect primavara, vara, toamna si iarna si sa reziste mult si bine, fara a baga bani an de an in el. Iar daca vrei un gard frumos care sa ii ofere o nota frumoasa casei tale, atunci sunt solutii si solutii, mai putin costisitoare.

Am cautat pe internet prefabricate din beton si am gasit garduri din beton. Am mai avut intalniri cu garduri din beton si imi plac foarte mult. Sunt simplu de realizat, usor de montat si destul de ieftine. In plus, nu necesita investiei anuala sau la o anumita perioada de timp. De exemplu societatea S.C. Petrifalean S.R.L. ofera astfel de produse care sunt executate in Romania si au clienti din judete precum Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Timisioara, Brasov, Mures, Bistrita Nasaud si multe alte judete. In alta ordine de idei, sa iti faci un gard cu astfel de placi este mult mai ieftin decat sa iti faci un gard cu fundatie, sa il construiasca o echipa specializata sau sa il construiesti tu. Mai bine cumperi placile, se toarna fundatia pentru stalpi, nivelul si gata, montezi placile si ai gardul facut.

In plus, la Petrifalean gasesti mai multe produse precum garduri din beton, accesorii pentru garduri, placari cu piatra, spalieri, stalpi pentru plasa, tuburi pentru fantana, adapatori pentru animale, jardiniere pentru flori, pavaj pietonal sau seturi de picnic. Preturile sunt mici, au un portofoliu mare, experienta in domeniu si pot realiza produse personalizate. Eu zic ca un astfel de gard e mult mai frumos decat orice gard, desigur sunt realist ca sunt garduri mai frumoase, dar aici am vrut sa trag o linie, ca sunt ieftine si frumoase.

Garduri beton – Petrifalean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *