Gazduire-ro-ofera-spatiu-dublu-de-stocare-la-orice-pachet-de-web-hostingAcum cateva zile am scris ca vreau sa-mi modific strategia pe care o am in legatura cu reteaua mea de bloguri. In acest moment ma gandesc serios sa imbunatatesc tot ceea ce inseamna calitatea fiecarui blog. Aici ma refer atat la partea tehnica dar si ceea ce ofer eu, articole. Vreau sa scriu din ce in ce mai putin, un articol pe zi pe fiecare blog, sau cel putin cinci articole pe saptamana per blog. In acest monent scriu mult, dar fara documentare. Asta inseamna din start ca nu sunt articole prea de calitate. Nu verific si reverific articolele, astfel mai sunt anumite greseli pe care nu le vad. Nu adaug imagini la fiecare articol sau chiar deloc si o alta chestie importanta este ca nu scriu cu diacritice.

Vreau sa mut cam toate blogurile pe care le am pe domenii .ro, deoarece cele .info, .net, .xyz si asa mai departe nu se prea potrivesc pentru blogurile mele. Scriu doar pentru romani, articole in romana si de ce nu sa nu am si eu .ro la fiecare blog. Este o investitie destul de mare, poate chiar una care imi depaseste bugetul alocat pentru aceste modificari pe care vreau sa le fac. Dar stiu ca este o schimbare importanta, pe care o vad eu in bine. Deci, banii nu vreau sa reprezinta o problema care sa ma opreasca. Am facut o verificare la toate firmele care inregistreaza domenii web .ro si m-am oprit la Gazduire.ro, asta dupa ce am citit articolul de aici care se refera la gazduirea web, dar stiu ca ei sunt serios si m-am uitat la oferta lor, sa vad ce preturi au la .ro-uri pe perioada nedeterminata.

Preturile la .ro-uri pe o perioada nedeterminata sunt foarte bune. Adica costa doar 33,9 euro un domeniu pe viata, este redus de la 35,9 euro, o reducere bunicica. Gazduire.ro este partener autorizat a registrului roman de domenii web, adica RoTLD numit si Romanian Top Level Domain si inregistreaza domenii .ro pe perioada nedeterminata. Mai inregistreaza si domenii .eu, este partener cu registrul european de domenii .eu numit EURid dar inregistreaza si domenii cunoscute pe plan international precum .com, .net… aceste domenii sunt inregistrate la preturi bune, Gazduire.ro avand parteneriate cu companii de renume precum GoDaddy, Open SRS, eNOM si alte astfel de companii importante in domeniu. Pentru mine pretul este foarte bun, avand in vedere ca an de an platesc cate 10 euro pentru prelungirea unui domeniu, in trei ani de zile mi-am scos investitia, dupa ma voi axa doar pe serviciile de gazduire web dedicate, continut si promovare. Nu imi voi mai face probleme cu domeniile web.

In imaginea din acest articol scrie dublu, dar am observat ca ofera mult mai mult. E de verificat oferta lor de gazduire web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *