Am nevoie de cateva advertoriale pe bloguri de calitate pentru promovarea unui blog de turism. Mi-am facut un blog si vreau sa-l ridic cat mai sus, folosind metode sigure. Am incercat sa cumpar advertoriale direct de la o agentie online care are in portofoliu cateva zeci de bloguri, la o simpla analizare mi-am dat seama ca pretul este mare pentru ceea ce ofera ei, adica cum sa platesc 15 euro pe un advertorial pe un blog aparut de doua luni, fara comentarii, fara semne sociale si care avea doar 12 articole, publicate pe parcursul a doua luni.

Si eu public advertoriale pe blogurile mele, dar stiu sa respect fiecare blog. Pe un blog postez un advertorial odata pe luna, pe altul postez un advertorial odata la zece articole, iar pe alte bloguri adaug advertoriale la un raport de 1 la 3 sau 1 la 2. Depinde de calitatea fiecarui blog si de ce planuri am de viitor cu blogul respectiv. Pana acum m-am gandit la ceva schimbari cu blogurile, dar nu prea reusesc sa scap de un blog. Bine, nu asta este important aici.

Daca ai un blog personal, un blog de turism sau unul generalist, poti sa-mi lasi un mesaj aici intr-un comentariu. Am nevoie de articole publicitare pe bloguri frumoase, curate si active, platesc destul de bine. O sa refuz multe oferte, asa cum am refuzat si acum, deoarece… blogurile au fost incarcate cu advertoriale, scris in romana cu greseli, optimizarea blogului inexistenta si multe altele. Daca blogul tau nu este de calitate, nu este optimizat, nu ai grija de el si nu scrii zilnic, nu imi trimite oferta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *