Recent am făcut și eu un pas spre înainte, adică mi-am cumpărat un telefon cu sistemul de operare Android. Până acum sunt foarte mulțumit de stimabulul de telefon, doar că am o problemă la partea de internet, e foarte scump și chiar nu îmi permit momentan. Asta înseamnă că nu pot să întru de pe telefon pe internet atunci când vreau, dar pot să zic că am mare noroc, în tot orașul găsesc o rețea wi-fi, mai ales în stația de autobuz.

Cum sunt un mare copil, îmi place să mă joc, mult. Soluția a fost pentru câteva zile Google Play, dar din păcate internetul ăsta nu mă lasă să mai descarc ceva de acolo așa că… am găsit o soluție foarte interesantă. Prin intermediul site-ului apps.evozi.com pot să descarc orice aplicație din Google Play, doar cele gratuite. Este foarte simplu, se copiază link-ul și se introduce în câmpul special și se apasă butonul generare. După ce s-a generat, se poate descărca. Și uite, așa descarc eu aplicații din Google Play. Este și mai ieftin, descarc de pe calculator și le adaug pe telefon cu ajutorul cablului de date. Simplu și rapid.

Cu siguranță mai există astfel de site-uri, poate zeci sau sute. Mie îmi place, este simplu și nu îți trebuie cont, nu trebuie să dai like și mai știu eu ce. Dacă mai știți și voi, eu zic să lăsați într-un comentariu adresa/adresele, poate o să îmi fie utile, dar și celor care ajung la acest articol.

2 thoughts on “Cum să descarci aplicații din Google Play, de pe calculator?

  1. Daca iti zic, eu am cautat foarte mult, pana m-am orientat pe site-urile straine, acolo am dat peste acest site. Apropo, ce s-a intamplat cu vechiul blog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *