Recent am avut simularea bacalaureatului. Nu o sa scriu prea mult, doar cat e suficient, astfel incat sa se inteleaga ceea ce vreau sa spun.

Romana – 6.31
Matematica – 5.50
Chimie – 2.90

La Romana nu am scris decat subiectul 1 si 2, iar la al treilea ceva baliverne. Mentionez ca n-am invatat deloc. Matematica, nota mare pentru mine, avand in vedere ca sunt de nota 6. Chimie? Aici e partea ciudata. Am mers de cateva ori la consultatii la chimie sa inteleg cum sta treaba cu anumite lectii predate la clasa. Am fost activ, m-am prezentat de multe ori, dar n-am vrut sa dau din chimie. Am vrut din biologie. Nu m-a intrebat nimeni din ce sa dau, am fost trecut pe liste si asta este.

Am tacut, pentru ca nu avea niciun rost sa comentez, chiar daca biologia imi place foarte mult, o ador, citesc multe carti de biologie. Am vazut ca subiectele la biologie au fost usoare, am facut singur acel test si am stiut de nota 7. Doar din cultura generala, atata tot. Deci, la urmatoarea simulare vreau sa dau neaparat din biologie, atunci nu o sa tac, sa vad ce o sa faca cadrul didactic cand isi dau seama ca sunt prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *