In fiecare zi citesc stiri pe internet, imi place sa fiu la curent cu orice, de aceea citesc zilnic stiri din domenii diferite. Mi-am facut un obicei sa ma trezesc si primul lucru pe care sa il fac, sa citesc cel putin cate cinci stiri despre domenii diferite. De exemplu, astazi am citit urmatoarele articole: Comisia Europeana a aprobat doua din programele operationale ale Romaniei pentru perioada 2014-2020; Presedintele care se plimba cel mai mult (Barack Obama); O sportiva rusa a decedat in timpul unui concurs de biatlon; Dintii unui animal acvatic sunt considerati un material puternic (cel mai puternic din lume) si desigur unul din zona de politica, de aceasta data despre Udrea, ca intra la puscarie.

Am inceput sa citesc articole de pe site-urile de stiri din Romania acum aproximativ un an de zile, nu o faceam, dar am fost administratorul unui site de stiri si trebuia sa fac rost de subiecte interesante, pe care le trimiteam echipei de redactori pentru a realiza articolele dorite. De atunci, a ramas o obisnuita sa citesc zilnic articole despre orice. Imi place, dar este si un lucru util pentru mine. Mi-am imbogatit destul de mult baza de cunostinte, dar si vocabularul. Imi place mai mult sa citesc stiri de pe internet decat sa citesc un ziar, este un lucru mai placut, cel putin mie imi place. Am citit si ziare acum multa vreme, dar costa destul de mult si nu gasesti exact ceea ce te intereseaza.

Pe internet, poti sa cauti exact acele subiecte pe care te intereseaza. Daca tie iti place stiri despre masini, atunci nu intri pe un site unde sunt stiri despre politica. Asa e si cu ziarele, doar ca acolo, sunt mai multe domenii, se scrie despre politica, stiri locale, nationale si internationale, viata de zi cu zi, alimentatie si multe altele. Eu va recomand, daca cititi stiri pe internet, sa cautati un site care sa va ofere diferite domenii, astfel incat sa puteti alege exact ceea ce va intereseaza, dar mai ales, acele articole sa fie scrie bine, intr-un stil pe intelesul vostru. Eu am citit aproximativ doua saptamani o revista online, pana mi-am dat seama ca acele articole sunt scrise aiurea, doar pentru a atrage trafic, de atunci, imi ales cu atentie „revistele online”.

Daca ma intrebati de un site serios, unde sa puteti gasi diferite domenii si un stil interesant de redactare, atunci va pot recomanda www.stiri100.ro, un site pe care l-am descoperit recent, unde citesc zilnic stiri. Din cate am aflat, este un site nou aparut pe internet, dar are continut de calitate, reclamele sunt ca si inexistente si continutul este scris asa cum trebuie.

stiri – www.stiri100.ro