Ti-ai dori sa locuiesti in Iasi, intr-un loc frumos, cu o istorie faina si locuri si mai faine? Daca raspunsul este DA, atunci Konak Residence este solutia potrivita pentru tine. Konak Residence este un constructor de blocuri din orasul Iasi, activitatea a inceput inca din anul 2003, de atunci au ridicat mai multe blocuri rezidentiale in orasul Iasi, avand experienta de peste 11 ani, ceea ce inseamna sute de apartamente realizate, sute de clienti care au o casa datorita Konak Residence si desigur, calitate si totodata preturi corecte.

De ce sa alegi Konak Residence? Pentru ca arhitectura este una originala si romaneasca, elementele de design sunt in stil brancovenesc, complexul rezidential este amplasat intr-o zona frumoasa unde sunt si case. Exista o curte mare, cu acces securizat, spatii verzi, foisor si parcare individuala pentru fiecare client. Apartamentele sunt izolate fonic, si un numar mic de apartamente, ceea ce inseamna intimitate maxima.

Mai multe avantaje? Da! Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport, contorizarea se face individual la fiecare serviciu de utilitati, amenajarea interioara se face dupa bunul plac a clientului, apartamentele sunt total decomandate.

Trebuie mentionat faptul ca Iasi este o zona foarte cunoscuta, unde preturile sunt destul de ridicate, conform Harta Preturilor din Romania. Pretul mediu unui apartament in Iasi este de 39.600 de euro, preturile sunt potrivite, adica nici prea mari, nici prea mici. In comparatie cu Satu Mare sau Maramures, unde preturile sunt cuprinse intre 20.000 de euro si 30.000 de euro, dar vorba aia, Satu Mare sau Maramures nu e Iasi. Asa ca, daca vrei sa ai propria locuinta, intr-o zona frumoasa, fara prea multi bani, iti recomand sa faci o vizita pe site-ul Konak Residence sau de ce nu, chiar acolo in complexul rezidential. Preturile sunt pentru fiecare buzunar, multe optiuni si oferte interesante. Imi place ca blocurile nu sunt prea mari, sunt medii, ceea ce confera o nota de eleganta si calitate.

Iasi te asteapta. Eu personal mi-as cumpara acolo un apartament, dar sa am banii necesari, altfel doar visez. Asa cum fac si acum, visez. Oricum, Iasi e frumos, un oras de noapte, multe de vazut si n-ai cum sa te plictisesti acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *