Bauturi alcoolice – canar.ro

Acum aproximativ doua luni, am fost pus de catre un prieten sa il ajut pentru organizarea unui plan pentru afacerea lui. Nu este vorba despre un plan de afaceri, a fost vorba despre un plan despre ce cadouri sa ofere personelor angajate la firma lui. Pentru inceput a fost foarte dificil. Are o firma locala, doar cu persoane tinere, ne intelegem foarte bine, dar si ne cunoastem bine.

A fost un lucru destul de dificil sa cumparam cadourile potrivite pentru fiecare angajat, dar intr-un fel am rezolvat problema rapid. Am ales pentru fiecare angajat, sau cum imi place mie sa spun, fiecare membru din familie, o bautura mai buna decat ceea ce se gaseste prin magazinele din zona. Asa ca, am cautat un magazin online care sa vanda bauturi alcoolice care pot sa fie oferite cadou si am descoperit magazinul canar.ro, am calculat bugetul siĀ bugetul pentru achizitia unei bauturi alcoolice a fost undeva la 160 de lei (bugetul era mai mare, dar am adaugat pe langa bautura alcoolica si inca ceva).

Asa ca, m-am uitat prin magazinul canar.ro si am gasit mai multe produse, m-am oprit la Glenfiddich, un whisky single malt, de 12 ani. Are un gust foarte bun, proaspat, dinstinct cu usoare note de pere si o aroma foarte bine echilibrata. Vreau sa recunosc, a fost un lucru foarte greu sa gasesc o bautura care se potriveste pentru toti membrii familiei. Cu totii mergem saptamanal la un pahar, deci, fiecare avea o placere diferita, trebuia sa pun toate pe hartie si sa fac un calcul, sa vad cui ii place aia, cui nu ii place si tot asa. Mi-am asumat un risc atunci cand am cazut de accordpe acest whisky vechi de 12 ani. Nu am gresit nimic, fiecare era multumit, din ceea ce am vazut. Pe langa acest whisky, am mai cumparat inca cateva produse, dar si un vin rosu, asa cum se obisnuieste prin zona noastra.

Dupa ce am facut toate cadourile, mai lipsea ceva, un cadou personalizat pentru fiecare angajat. Am stat ore si ne-am gandit ce sa facem, ce sa nu facem. Aici a fost o problema. Am intrat pe facebook si am vazut ca o cunostinta a distribuit un articol in care se prezenta diferite lumanari personalizate, asa ca, m-am gandit sa le facem fiecaruia o lumanare cu caricatura fiecarui. Asta am si facut. Articolul pe care l-am vazut este aici, acele imagini mai sunt adaugate pe mai multe site-uri, nu stiu care este autorul original, asa ca, ramane acest link catre imagini.

Daca doriti sa faceti un cadou potrivit pentru o persoana potrivita sau un colectiv, va recomand cu incredere sa incercati sa oferiti mereu cadouri mai diferite, iesite din comun. De exemplu, prietenul meu are o afacere mica, profit mic, dar a reusit sa investeasca putin in cadourile pentru angajatii lui, pentru ca, tine la ei. Daca si tu ai o afacere, ai putea sa oferi si tu cadouri mai putin normale. O bautura alcoolica de zece an nu costa mult, dar acel angajat se bucura, deoarece stie ca e scumpa si atunci cand cineva plateste o suma mai mare de bani pentru un cadou, se simte mai diferit, in sensul bun al cuvantului.