Atunci cand am intrat in noul an, mi-am facut cateva obiective pe care sa le respect. Din cate vad, majoritatea obiectivelor scrise de mine sunt realizabile, am inceput deja sa termin cat mai repede, sa am timp sa ma gandesc si la alte obiective pentru anul viitor. Primul obiectiv gandit de mine a fost sa citesc cel putin o carte pe luna, deci, intr-un an, doisprezece carti, nu e mult, dar nici putin.

Prima carte pe care am citit-o a fost „Suge-o, Ramona!”, am vrut sa o citesc atunci cand a aparut, dar nu am avut timpul necesar, asa ca, niciodata nu e prea tarziu.¬†Este o carte destul de amuzanta, despre prima iubire adolescentina, nimic mai mult. Doar ca, cartea este scrisa intr-un stil frumos si nu o sa mai spun mai multe, va recomand cartea deoarece merita. Iar pentru ca am de gand sa imi fac o mica afacere in viitorul apropiat, ma pasioneaza foarte mult cartile de business.

In aceasta luna, am citit cartea „Cum sa livrezi fericire”,¬†autorul este Tony Hsieh creierul din spatele Zappos. A inceput de jos, a fost administratorul unei ferme de rame, apoi a unei pizzeri, pana a aflat ca, clientul isi doreste fericire, iar el ofera exact ceea ce vrea. Cartea este una dintre putinele carti care imi plac, dintr-un numar destul de mare. Acum, ca imediat sa termina luna, ma gandesc la ce carte sa citesc, inca nu sunt sigur, dar ma gandesc sa citesc o carte mai mare, despre un domeniu mai greu de inteles, adica juridic. E bine sa citesc ceva diferit mereu, astfel iti raman informatii de baza in cap si diferite stiluri