Imediat se aproprie sfarsitul anului si trebuie sa-mi fac din nou lista de lucruri pe care vreau sa le fac anul urmator. Asa fac eu, de cativa ani, iar la fiecare sfarsit de an verific ceea ce am facut. Inca nu am reusit sa fac niciodata tot ceea ce mi-am propus la sfarsit de an. De exemplu, anul acesta trebuia sa vizitez minim 3 noi tari pe care nu le-am vizitat deloc, niciodata. Am reusit sa ajung doar in doua tari, Italia si Germania. Deja stiu ce imi voi scrie pe lista pentru anul urmator, minim 5 tari de vizitat, indiferent ca sunt tari noi sau tari in care am mai fost. Una din cele 5 neaparat vreau sa fie si Moldova. O tara frumoasa, care face parte din noi, romanii din Romania. Vreau sa beau vinul ala al lor bun, sa merg sa mananci struguri pana nu mai pot si desigur, asa cum imi place mie, cand vizitez o tara, sa-mi cumpar dulciuri traditionale si bauturi traditionale, doar pentru colectia de acasa.

Deja varsta isi spune parerea mai mult decat trebuie sa o faca. Incep sa ma gandesc la mai mult de un an, asa ca, imi voi face de acum si o lista pe care o voi actualiza mereu, de exemplu, cum ar suna 5 lucruri pe care sa le fac pana la 60 de ani? Pentru mine interesant. Si chiar ma intreb, oare care sunt cele 5 lucruri pe care vreau sa le fac pana la 60 de ani?

Primul lucru pe care vreau sa il fac pana la 60 de ani: o familie. Cu siguranta, asta iti doresti si tu, sa iti faci o familie si un camin. Este greu de realizat, mai ales intr-o generatie diferita, in care, o familie este mai greu de realizat, dar mai greu este sa fie unita. Nu imi fac planuri cati copii sa fac, sa nu fac copii daca n-am inca o cariera si alte lucruri. Cand se va intampla, se va intampla.

Al doilea lucru pe care vreau sa il fac pana la 60 de ani: o afacere pe care sa o las mostenire copiilor mei. Asa e frumos, asa au lasat in familia mea, asa voi face si eu. Tatal meu a lucrat mult si a lasat o frumoasa bogatie, noua, copiilor lui. O padure plina cu brazi, o cabanuta frumoasa pe care o inchiriem, un lacut si multi copaci fructiferi, multi meri si peri, dar sa nu uiti si ce cei doi nuci batrani, care ne ofera an de an o bogatie mare, naturala. Noi folosim ceea ce ne ofera natura, iar fara ajutorul tatalui nostru nu am fi avut asa ceva. Iar asta vreau sa fac si eu. Sa imi cumpar un teren langa o padure aproape de sat, sa pun meri multi, ciresi si alti copaci fructiferi si sa am grija de livada. Cu timpul o sa apara si beneficiile materiale, iar cu anii, livada o sa fie din ce in ce mai productiva.

Al treilea lucru pe care vreau sa il fac pana la 60 de ani: stiu ca nu scriu bine aici pe blog, am multe greseli, dar in jurnalul personal mereu sunt atent la ceea ce scriu, cum scriu si ce scriu. Vreau sa scriu o carte, o carte despre viata mea. Si sa stiti, de mic copil am avut multe intamplari, ajuns la adolescenta intamplari pe care le vezi doar in filmele americane, iar in perioada liceului alte intamplari, cu trecerea anilor am ajuns sa lucrez in diferite domenii, jos de tot si incet, incet, am ajuns sus. In cativa ani vreau sa incep scrierea cartii. Sa am scris tot, iar cand o sa fiu pregatit o sa apelez la un editor specializat, care sa-mi rescrie cartea fara greseli si asa mai departe. Deci, al treilea punct este acesta, pe care, neaparat vreau sa-l fac pana la 60 de ani.

Al patrulea lucru pe care vreau sa il fac pana la 60 de ani: sa invat sa conduc un elicopter. De cateva luni ma tot tenteaza sa incep scoala de pilot pentru elicopter. Am zburat de multe ori cu elicopterul, dar niciodata n-am avut ocazia sa si conduc unul, nici de jucarie. E putin scump, dar eu zic ca merita. In ziua de azi, cam toti isi permit si sunt in stare sa invete pentru permisul de conducere, dar pentru permisul de conducere pentru elicopter cine e in stare? Asta cred ca trebuia sa fie pe al doilea loc, dar asa e mai corect, ceea ce e important in viata, adica familia si ceea ce lasi familiei sa fie pe primul loc.

Iar ultimul lucru pe care vreau sa-l fac pana la 60 de ani: sa traiesc mai mult de 60 de ani si sa ma bucur la maxim de viata asta frumoasa, cu atatea rele, eu tot frumoasa o consider.

Ca tot am mentionat 60 de ani, cu aceasta ocazie vreau sa va aduc o informatie frumoasa. Siropurile Yo, acele siropuri care ne fac viata mai dulce, implinesc 60 de ani de existenta. Da, 60 de ani. 60 de ani de siropeala naturala, 60 de ani de experiente si 60 de ani de inovatie. Merita un La multi ani? Merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *